top of page

KOM BIJ ONS TEAM

Bekijk onze openstaande vacatures!

Vertegenwoordiger / Verkoopagent (M/V)

ImageGroup Holland zoekt een vertegenwoordiger / verkoopagent (m/v)
Uren: Fulltime per week

Wie zoeken we?
Voor de vervanging van een pensioengerechtigde collega zijn wij per 1 mei as. op zoek naar een vertegenwoordiger of agent voor het beheren en het verder uitbouwen van een strategische relatie met al onze retailklanten in het noordelijke deel van het land. Het rayon beslaat grofweg het gebied ten noorden van de lijn Amsterdam-Enschede.

Als vertegenwoordiger ben je verantwoordelijk voor alle relevante retailers in dit gebied. Het betreft een zeer gevarieerd pakket; van boekhandel, kantoorvakhandel, gemakswinkel, concept store tot speelgoed- en babyspeciaalzaak. Voor deze afnemers ben je primair omzetverantwoordelijk. Je kunt omgaan met klanten op verschillende niveaus. Je bent voor hen een goede sparringpartner in de assortimentsopbouw. Daarnaast bestaat een deel van je werk uit het werven van nieuwe relaties.

Je bent constant op zoek naar een goede, constructieve samenwerking op lange termijn. Binnen het verkoopteam werk je samen met twee directe collega’s en de Salesmanager Benelux, aan wie je ook rapporteert.

Functie-eisen
Je beschikt over een relevante MBO-opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting. Je beschikt over meerdere jaren buitendienstervaring in het boekenvak of een direct aanverwante branche, of je hebt ervaring en affiniteit met onze producten vanuit een winkelsituatie. Je bent woonachtig (bij voorkeur op een centrale plaats) in je rayon. Je bent resultaatgericht en hebt een gezonde drive om je omzettargets te halen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en je hebt ervaring met presenteren, zowel intern als extern. Je hebt een goede beheersing van het Microsoft Officepakket en bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een fulltime functie aan. Uiteraard behoren een representatieve auto, een telefoon en een laptop tot je standaard uitrusting. We bieden je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Is deze functie iets voor jou? Reageer dan voor 15 mei a.s. per mail. Stuur je brief en een actuele CV naar info@imagegroupholland.nl. Twijfel je nog? Eventuele vragen kun je via hetzelfde mailadres stellen aan Jacques Janssen, salesmanager.

We zien je reactie graag en met belangstelling tegemoet!

bottom of page